Asus rog pg348q 34 цена черен петък

★★★★☆

Мега оферта от asus rog pg348q 34 цена черен петък! Разгледайте целия ни каталог, който сме подготвили специално за вас, и не пропускайте тази възможност. Уверяваме ви, че ще ви хареса.

Топ 10 продукта на едно място

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Какви са ползите от използването на asus rog pg348q 34 цена черен петък?

Led мониторът asus rog pg348q 34 цена черен петък е чудесно устройство за игри, както и за други онлайн задачи за редактиране и подобряване на видео. Има страхотни характеристики и производителност, които могат да бъдат положителни, за да задоволят повечето геймъри. Това със сигурност е страхотна система за тези, които искат да извлекат най-добрата производителност от своя лаптоп или компютър. В допълнение, той осигурява фантастичен дизайн, който ще изглежда добре на всеки работен плот.

Кога да използвате asus rog pg348q 34 цена черен петък?

Когато човек реши да купи добър продукт, той има много възможности, за които да помисли. Няколко свързани елемента, за които може да искате да помислите, включват: цена, обикновено функции, стил и ефективност.

Един от най-критичните фактори, които трябва да имате предвид, когато мислите за имот, определено е продажната цена. Купуването на такъв може да варира значително, така че е жизненоважно да сравните платената сума, за да намерите най-добрата опция, която отговаря на вашите нужди. Може също да искате да видите функциите. Някои от характеристиките, които може да са важни за даден човек, включват: размер на екрана, процесор, изображения и място за съхранение.

Кои са най-добрите аксесоари за asus rog pg348q 34 цена черен петък?

Плъгините са едни от най-добрите, които можете да получите. Тези компоненти могат да помогнат на човек да трансформира своята игра и удовлетворение от устройството. Те включват клавиатура, бутон на мишката и екран.

Някои от специалните устройства включват:

Нова компютърна клавиатура.

Новата компютърна клавиатура е една от идеалните екстри, които можете да закупите. Това е чудесното решение да подобрите играта си заедно с производителността.

Мишка.

Новата мишка също е чудесен аксесоар, който човек може да си купи. Може лесно да ви помогне да подобрите текущата си игра заедно с производителността.

Нов монитор.

Мониторът е друга страхотна част от оборудването, което можете да закупите. Може да ви помогне да подобрите собственото си игрово изживяване.

Какви са някои общи характеристики на asus rog pg348q 34 цена черен петък?

Функции:

34" проследяване с резолюция 1920 x 1080.

Усъвършенствани микроустройства A8-4500 Четириядрен процесор.

4 GB памет -DDR3.

Кредитната карта AMD Radeon R9 270X Graphics.

Подсветка с нова колекция от светлинни количества.

Нова гаранция от приблизително 1,5 милиона часа.

По-специално екранът може да бъде чудесен фокус за видео игри. Неговият VA панел обикновено е остър и многоцветен и може да показва фантастични детайли и острота. Плюс това, той е невероятно отзивчив, което улеснява да играете любимите си игри.

Asus rog pg348q 34 цена черен петък е страхотен нов лаптоп за игри, който е идеален за хора, които наистина обичат да играят онлайн видео игри и да гледат видеоклипове на един и същи лаптоп. Конкретният лаптоп включва голям екран, който е страхотен за гледане на филми и игри, тъй като се захранва от мощен процесор Intel, който прави възможно да се наслаждавате на сложни игри без затруднения. Един от акцентите на лаптопа е фактът, че има бърза зона за съхранение, която прави възможно лесното запазване на вашите важни файлове с данни. Освен това лаптопът има компютърна клавиатура с подсветка, която несъмнено е най-добрата за игри.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече